Cilj našeg uzgoja je zadovoljiti pasminske karakteristike i uzgajati goldene koji su tipični predstavnici pasmine. Uskladiti tri bitna faktora u uzgoju goldena, ponekad zaista nije lak posao jer tipičan golden je

- lijepi pas koji zadovoljava kinološki standard pasmine

- zdrav golden

- veseo i inteligentan pas, uvijek dobro raspoložen, dobroćudan i privržen obitelji

- pas koji ima urođenu sposobnost za rad

 

Sva su legla pažljivo isplanirana i nikada nam nije problem proputovati mnogo kilometara kako bi pronašli odgovarajuće parnjake za svoje kuje koji udovoljavaju  našim kriterijima uzgoja.

  

Oba roditelja naših štenaca moraju imati certifikate s dobrim snimkama laktova i kukova, pregledane oči i provjeru naravi jer su loši kukovi i laktovi te plaha ili agresivna narav, koji su genetski prenosivi, postali veliki problem ove pasmine.

  

Naši štenci odrastaju u obiteljskom okruženju među djecom i od samog početka oni su upoznati sa svim zvukovima i događanjima u kući te sa 8 tjedana odlaze u nove domove kao socijalizirani i pripremljeni za život u novoj obitelji.

  

Svi štenci su registrirani u Hrvatskom kinološkom savezu i Retriever klubu Hrvatske i svako štene posjeduje rodovnik priznat od FCI-a.

  

Za svoje štence uvijek tražimo topao dom, veliko srce i nježne ruke !!!

  

Uvijek ostajemo u kontaktu sa novim vlasnicima naših štenaca i uvijek smo spremni pomoći i odgovoriti na bezbroj postavljenih pitanja a naš broj telefona za njih je uvijek dostupan.

 

ZADRŽAVAMO PRAVO ODBITI PRODATI ŠTENE !!!

NE PRODAJEMO ŠTENCE U KOMERCIJALNE UZGAJIVAČNICE !!!

 

 

 

 

 

Novosti ~ O nama ~ Naši psi ~ Future ~ Štenci ~ Naš uzgoj ~ Rad s psima ~ Kontakt ~ Linkovi ~ Export